Niko ne zna 'zakuhati' kao Mike Tyson: Borim se sa tobom, ti si sljedeći...
Foto - Screenshot

Iron Mike dogovorio sve

Niko ne zna 'zakuhati' kao Mike Tyson: Borim se sa tobom, ti si sljedeći...

M. Šljivak

Mike Tyson uspio je zakazati meč između dvojice boraca lake kategorije u svom HotBoxin podcastu.

Njemu je gost u studiju bio privremeni prvak lake kategorije WBC-a Ryan Garcia, koji je nedavno nakon osvajanja pojasa prozvao još jednog šampiona Gervontu Davisa.

Tyson je odlučio da 'zakuha' stvari. Pozvao je Davisa putem video poziva, a Garcia nije mogao da se smiri.

"Dvije runde i ideš spavati. Imaš 165 centimetara, trebat će ti ljestve da bi me udario. Ne možeš me dotaći, nikad se u životu nisi borio u ovoj kategoriji", vikao je Garcia.

"Rušio ga je čovjek koji čak ni ne zna udariti. Ako bih ga ja udario, ubio bih ga. Borit ću se s njim. On je sljedeći", istakao je Davis.

Davis, čiji je učitelj Floyd Mayweather drži WBA pojas lake kategorije i WBA pojas perolake ima 24-0 u karijeri uz 23 nokauta.

Garcia sa druge strane ima 21 pobjedu u karijeri uz 18 nokauta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi