Fotografkinja tvrdi da ju je Tyson pokušavao "uhvatiti za grudi", imali su brojne seksualne odnose

Dok je još bio maloljetan

Fotografkinja tvrdi da ju je Tyson pokušavao "uhvatiti za grudi", imali su brojne seksualne odnose

Edmir Škorić

Bivša fotografkinja Mikea Tysona tvrdi da ju je nekadašnji bokserski šampion pokušao "zgrabiti za grudi".

Nagrađivana fotografkinja Lori Grinker (65) iznijela je to tvrdnju u svojoj novoj knjizi 'Mike Tyson', koja uključuje zbirku fotografija iz tinejdžerskih godina bokserske zvijezde.

"Mike je mogao biti vrlo sladak i nježan kada je to osjećao, a i nimalo baš sladak ili nježan kada nije", napisano je između ostalog.

"Jednom me je pokušao uhvatiti za grudi, a kad sam ga odgurnula, naljutio se i bacio moj svjetlomjer u snijeg", priznala je fotografkinja.

"Imao je pomalo razmaženu stranu i, budući da je bio prvak, navikao se na ono što želi", zaključila je.

Tyson nije demantovao tu priču, umjesto toga njegovi zastupnici su britanskim novinarima rekli da je par bio u "sporazumnom seksualnom odnosu" kada je on imao "oko 17", a ona u srednjim 20-ima.

Oglasi

Daily Mail navodi da "nezreli tinejdžer" Tyson više nikada nije pokušao ništa slično sa svojom fotografkinjom te su nastavili imati profesionalan odnos.

No, Tysonovi predstavnici ipak imaju drugu priču: "U današnje vrijeme žalosno je što gospođa Grinker nije bila pažljivija sa svojim riječima izostavljajući činjenicu da je bila u seksualnoj vezi s Mikeom Tysonom kada je on bio maloljetan s gotovo desetljećem razlike u godinama".

Tysonov glasnogovornik naznačio je jednom prilikom da je par koji se upoznao kada je on imao 13 godina, započeo svoju navodnu vezu oko 1983. godine.

"Imao je oko 17 godina i imao je seksualne odnose s njom na mahove i izvan njih do otprilike 21. Imao je seks s njom i kad je bio prvak u Atlantic Cityju".