Tysonov poklon za kojeg prijatelj nije znao: Imao sam 300 miliona, tih 500.000 mi nije značilo ništa
Foto - Instagram / Mike Tyson

Na kraju je menadžer ukrao automobil

Tysonov poklon za kojeg prijatelj nije znao: Imao sam 300 miliona, tih 500.000 mi nije značilo ništa

M. Šljivak

Mike Tyson je u jednom trenutku imao bogatstvo od 300 miliona dolara.

U danima najveće slave legendarni Iron Mike se doslovno kupao u novcu, ali je sve uspio i potrošiti na ludi život, luksuz, žene, drogu...

Dosta je toga Tyson i poklonio. Tako je reperu Edu Loveru poklonio Bentleyja vrijednog oko 500.000 dolara. Sam Mike je u intervjuu za VladTv otkrio da je ovo istina.

"Imao sam mnoštvo automobila. Novac mi ništa nije značio. Imao sam oko 300 miliona dolara, zašto bi mi tih 500 hiljada značilo? Imao sam dosta novca tada, mnogo više nego bilo ko u mojoj okolini", rekao je Tyson i dodao je:

"Kada se obogatiš kupuješ dosta stvari za sebe i prijatelje koji isto tako nikad nisu imali".

Lover je objasnio da mu je Tyson dao ključeve automobila kako bi otputovao do majke, a tvrdi da je Mikeov nekadašnji menadžer John Horne nazvao tri sedmice kasnije da ga vrati nazad. Bivši bokser nije mogao da vjeruje.

"Rekao mi je: Znaš da sam ti vratio taj automobil? Nisam mogao vjerovati. Rekao sam mu da sam mu ga poklonio i da je Bentley bio za njega jer sam želio da kao i svi moji prijatelji ima nešto od mene. Taj John je očigledno bio ljubomoran kučkin sin", istakao je Tyson.

Mike se danas bavi proizdvodnjom kanabisa. Nema na računu 300 miliona dolara, ali uživa u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi