Mike Tyson skinuo majicu i pokazao mišiće: Ova 53-godišnja mrcina izgleda poput bika!

Najavljuje povratak u ring

Mike Tyson skinuo majicu i pokazao mišiće: Ova 53-godišnja mrcina izgleda poput bika!

Edmir Škorić

Slavni američki bokser i u 53. godini mogao bi da šalje rivale na pod. Čini se nalik pravoj zvijeri iako od 2005. godine nije imao profesionalnu borbu.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji oduševljava ljubitelje boksa u posljednje vrijeme objavama s privatnih treninga, a najavio je i povratak u ring, samo nije poznato da li će to biti legenda UFC-a Timo Ortiz ili neko drugi.

Mike je sa UFC zvijezdama Vitorom Belfortom i Henryjem Cejudom obavio nekoliko treninga u teretani, skinuo majicu i pokazao da je prava mrcina, a neki su konstatovali da izgleda poput bika.

I taman kada je otišao u zaborav, Iron Mike se pojavio i čini se da uživa u jednakoj popularnosti kao u najboljim bokserskim danima.

Da li je sve ovo dobar marketing ili je Mike zaista spreman opet ući u ring, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi