"Problem tih ku**inih sinova je što misle da neće dobiti batine zbog onog što rade"
Foto - Screenshot

Ice T brani Tysona

"Problem tih ku**inih sinova je što misle da neće dobiti batine zbog onog što rade"

M. Šljivak

Mike Tyson zadao je nekoliko udaraca čovjeku koji ga je verbalno izazivao u avionu.

Čuveni bokser Mike Tyson ponovo je došao u centar pažnje i to nakon što je jučer zadao nekoliko udaraca čovjeku koji ga je ismijavao u avionu.

Nije Iron Mike više mogao da trpi uvrede od strane bahatog dečka koji je bacio flašu vode na njega.

"Nažalost, gospodin Tyson je imao incident u avionu s agresivnim putnikom koji ga je uznemiravao i bacio bocu vode na njega", saopšteno je iz tima čuvenog udarača.

Iako prema Tysonu stižu brojne osude, čuveni muzičar Ice T stao je na stranu Tysona, te je poručio:

"Mike Tyson je udario nekoga koji ga je uznemiravao. Problem je što ti kučkini sinovi misle da ih niko neće udariti zbog onog što rade", poručio je Ice T.

Oglasi

Mike Tyson je još davno najavio da će nekog prebiti zbog bezobraznog ponašanja

Iron Mike je pozirao s ovim momkom pred let. Međutim, ovaj se napravio pametan ismijavao je Tysona sjedeći iza njega.

Brbljao je, vrijeđao je, a zatim se Mike okrenuo i počeo ga je nemilosrdno mlatiti zbog čega je ovaj dobio brojne povrede na licu.

Još 2020. godine u jednom intervjuu Tyson je najavio da će društvene mreže nekog skupo koštati. Smatra da je bezobrazluk na njima prešao sve granice.

"Društvene mreže su mnoge napravile opuštenim u ismijavanju drugih, a da za to ne dobiju batine", poručio je 2020. godine Tyson.

On nije želio više da trpi uvrede koje je dobio. Odlučio je reagovati i zadao je nekoliko udaraca momku koji su zaista ponio veoma bahato.

Top Komentari

StarMoVe
Trebo ga je iz Aviona bacit sa deset hiljada metara. Dobro je prošo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi