Mike Tyson je još davno najavio da će nekog prebiti zbog bezobraznog ponašanja
Foto - EPA

Upozorio je

Mike Tyson je još davno najavio da će nekog prebiti zbog bezobraznog ponašanja

M. Šljivak

Legendarni bokser Mike Tyson pretukao je u avionu momka koji ga je ismijavao.

Iron Mike je pozirao s ovim momkom pred let. Međutim, ovaj se napravio pametan ismijavao je Tysona sjedeći iza njega.

Brbljao je, vrijeđao je, a zatim se Mike okrenuo i počeo ga je nemilosrdno mlatiti zbog čega je ovaj dobio brojne povrede na licu.

Još 2020. godine u jednom intervjuu Tyson je najavio da će društvene mreže nekog skupo koštati. Smatra da je bezobrazluk na njima prešao sve granice.

"Društvene mreže su mnoge napravile opuštenim u ismijavanju drugih, a da za to ne dobiju batine", poručio je 2020. godine Tyson.

On nije želio više da trpi uvrede koje je dobio. Odlučio je reagovati i zadao je nekoliko udaraca momku koji su zaista ponio veoma bahato.

Top Komentari

Shaba
Vaspitanje idiota. Ovo su najveci idioti sto ce sve za like uradit. Da nisu bili u avionu vjerujem da bi puno gore proso, ovako vaspitanje al s dozom opreza
7 0
Goran86
I nek si zasluzio. Dira coveka e pa...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi