Mike Tyson u potpunosti otvorio dušu: "Ako mi se to desi odmah ću se ubiti"

Ne može bez žene u svom životu

Mike Tyson u potpunosti otvorio dušu: "Ako mi se to desi odmah ću se ubiti"

Endin Čaušević

Bivši američki bokser Mike Tyson prethodnih sedmica nalazi se u centru pažnje nakon nevjerovatne transformacije svog tijela.

Tyson se tokom kućne izolacije odlučio posvetiti treniranju u teretani i ringu, a to je dalo nevjerovatne rezultate. Ovaj 53-godišnjak izgleda bolje nego ikad i odlučan je da se ponovo počne baviti boksom.

Iron Mike je već najavio nekoliko revijalnih borbi koje želi održati u humanitarne svrhe, a mnogi čak špekulišu da je moguće da se vrati i profesionalnom boksu iako je to teško očekivati u njegovim godinama.

Tyson se ponovo našao u centru pažnje nakon što se pojavio novi intervju. On je poručio da jednostavno mora biti u braku jer bi se u suprotnom sigurno ubio.

"Bez supruge sam okrutna životinja. Čovjek gleda drugačije na žene kako stari. Kada sam bio mlađi gledao samo kroz neko zadovoljstvo. Sada kad sam stariji cijenim ih i smatram kao bolju polovicu. Supruga me podsjeća da sam muškarac. U ovoj fazi života ona je moja učiteljica", rekao je Tyson i dodao.

"Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio jer ne mogu da živim bez žene. Da nemam suprugu ubio bih se i to ozbiljno kažem, ako se to desi odmah ću se ubiti. Treba mi neko koga trebam slušati. Ja sam vojnik i ne razmišljam uvijek svojom glavom. Treba neko ko će to raditi za mene jer ja znam kakav sam".

Tyson je trenutno u braku sa Lakihom Spicer s kojom se vjenčao 2009. godine i iskreno priznaje da mu je ona nevjerovatna podrška u životu. Prije Lakihe bio je u braku sa Robin Givens i Monicom Turner.

Top Komentari

Adnanos
Posteno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi