Kad pomislite da ste vidjeli sve uvijek dođe nešto novo - Ovaj sport se zove milf-jitsu
Ova organizacija napravila je zanimljiv sport u kojem se dame žestoko bore u automobilu (Foto: Screenshot)

Definitivno nešto što se ne viđa često

Kad pomislite da ste vidjeli sve uvijek dođe nešto novo - Ovaj sport se zove milf-jitsu

M. Šljivak

Kada pomislite da ste u svijetu borilačkog sporta vidjeli apsolutno sve, Rusi se maksimalno potrude da naprave nešto luđe nego inače, pa su tako javnosti predstavili novi sport koji nosi naziv milf-jitsu.

Rusi i njihove borilačke promocije konstantno izazivaju veliku pažnju,a nakon raznih čudnih borbi koje su organizovali, ovog puta napravili su ludnicu organizovanjem mečeva žena u automobilu i nazvali su ih milf-jitsu.

Ljubiteljima filmova za odrasle ne treba prevoditi oznaku iz imena ovog sporta. Njemu su dodali i dio imena borilačke vještine jiu-jitsu i dobili su savršeno ime milf-jitsu.

Naravno, zbog imena su privukli veliku pažnju. Oskudno odjevene žene našle su se u automobilu i krenuo je njihov obračun i definitivno se nisu štedile.

Bilo je tu prljavih poteza, dame su se maksimalno trudile da pokažu kako nisu uzalud izabrane za ove mečeve, a u ovom slučaju djevojka u crnom je bila poprilično dominantna.

Meč je trajao nekoliko minuta. Na kraju je žena u crvenom predala borbu nakon poluge na ruci. Te bolove nije mogla izdržati.

Oglasi

Rusi su još jednom pokazali da su pravi majstori organizacije čudnih borbi, a ovakvi obračuni su kod njih poprilično gledani i popularni.

Dosta toga su publici priredili prethodnih godina. Krenuli su sa borbama poznatih, zatim su nastavili s borbom glumica iz filmova za odrasle, malih ljudi, pa sve do obračuna u telefonskim govornicima.

Milf-jitsu je za sada privukao najveću pažnju. Jasno je to prema ovacijama iz publike i sigurno da muškarci žele vidjeti još ovakvih borbi.

Vidjet ćemo hoće li i druge čudne organizacije širom Evrope i svijeta pratiti ruski primjer i početi s ovakvim borbama. Definitivno bi im donijeli ogromnu popularnost.

Borkinje vjerovatno ne bi trebalo previše tražiti. Ovdje kvalitet borbe nije presudan i samo je bitno da cure mogu napraviti pravi show u automobilu.