Miočić nakon poraza: Sada idem kući supruzi koja se treba poroditi

Stipe izgubio pojas teške kategorije

Miočić nakon poraza: Sada idem kući supruzi koja se treba poroditi

Stipe Miočić je poručio nakon sinoćnjeg poraza od Daniela Cormiera da mu je trenutno najvažnije da ide kući kako bi bio uz suprugu koja se uskoro treba poroditi. 

Američki borac hrvatskih korijena izgubio je sinoć tituliu UFC prvaka teške kategorije nakon što ga je Cormier nokautirao u prvoj rundi, a nakon borbe je poručio da želi revanš, ali da trenutno nije vrijeme da se priča o tome.

"Izgubiti nikada nije zabavno. Ipak, kad razmislim, idem sada kući svojoj prelijepoj supruzi koja bi uskoro trebala da se porodi. To je jedino što mi je bitno u ovom trenutku", rekao je Miočić, pa je prokomentarisao i udarac koji ga je bacio na pod.

"Bio je čudan ugao iz kojeg me je udario. Ali, to su teškaši. Jedan udarac i laku noć. Sve je to normalno, šta da radim? Izgubio sam, Daniel je bio bolji i drago mi je zbog njega.

"Slijedi put kući. Čeka me supruga i moja djevojčica. Znam da bi sada svi htjeli od mene čuti šta dalje, ali jedino mi je bitno da idem kući i budem sa suprugom. Da, vratit ću se. Želim revanš, ali trenutno ne razmišljam o tome", poručio je Stipe.

Podsjetimo, Daniel Cormier je postao drugi borac u UFC historiji koji ima pojase u različitim kategorijama. Prvi je naravno bio Conom McGregor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi