Čudnije nije moglo

Miočić ostaje bez protivnika, Cormier se povrijedio na press konferenciji?

Stipe Miočić će u subotu navečer u Las Vegasu u dugo iščekivanom meču braniti svoj pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv Daniela Cormiera.

Ova borba je planirana u sklopu UFC-a 226, ali je ista čini se dovedena u pitanje zbog prave bizarnosti.

Naime, Miočićev izazivač, inače aktuelni UFC prvak u poluteškoj kategoriji, Daniel Cormier se povrijedio na press konferenciji pred meč u Las Vegasu.

Nakon što je završio sa pitanjima novinara Cormier je ustao, ali se potom sapleo i pao. Kada je ustao, Cormier se nije mogao poptuno osloniti na svoju nogu, pa je "odšepao" sa press konferencije.

S razlogom, mnogi se sada brinu da li će borba uopšte biti održana, ali i dalje nema vijesti da li je Cormier zaista doživio povredu koja bi mogla osujetiti njegov ulazak u oktagon za Miočićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi