Objavljen zvanični poster za UFC 226: Miočić vs Cormier

"The Superfight"

Objavljen zvanični poster za UFC 226: Miočić vs Cormier

S. Grebović

UFC je izbacio poster za borbu koja će obilježiti ovogodišnji International Fight Week.

Hrvatski borac Stipe Miočić, kralj teške kategorije, naslov će pokušati odbraniti 7. jula u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a za protivnika će imati Amerikanca Daniela Cormiera.

Kako se radi o velikom okršaju dvojice prvaka, zvanični poster obojen je zlatnom bojom, a velikim slovima je naglašeno kako je ovo pravi "Superfight". 

Svoje mjesto na posteru našli su i akteri druge glavne borbe večeri, Max Holloway, koji će pojas perolake kategorije braniti protiv do sada neporaženog Briana Ortege.

Popis borbi UFC-a 226 donosi i imena boraca kao što su Francis Ngannou, Derrick Lewis, Gokhan Saki, Uriah Hall, Anthony Pettis, te Raphael Assuncao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi