Mladi Joshua ili 'matori' Tyson: Ko izgleda bolje?

Obojica imaju razoran udarac

Mladi Joshua ili 'matori' Tyson: Ko izgleda bolje?

M. Šljivak

Poređenje između boksera nove i stare garde često je bespotrebno.

Svi su oni zaista sjajni borci i ko nije bio nikada u ringu relno ne može znati kakva je snaga i fizička spremnost potrebna da bi se odradila samo jedna runda.

Nijedan segment boksa nimalo nije lagan. To će vam reći svaki profesionalac, ali oduvijek se raspravljalo o tome ko je imao jači udarac.

Aktuelni vladar svjetskog boksa Anthony Joshua pokazao je razornu snagu svojih udaraca. On se priprema za meč protiv Kubrata Puleva u kojem će braniti pojaseve i očekivano je veliki favorit.

AJ je spreman za borbu. Datum još nije poznat, ali nema dileme da će biti u sjajnoj formi. Udarci koje je poslao na fokusere djeluju zaista brutalno i Pulevu neće biti lako.

Mnogi su Joshuu nakon ovog snimka odlučili uporediti sa oniš to već određeno vrijeme radi Mike Tyson. Legendarni bokser se sprema za svoj povratak u ring i djeluje nestvarno.

Koga biste izabrali?

Top Komentari

Maestro
Porediti Joshuu sa Tysonom nečuveno pa Joshua je bježao po ringu od Ruiza i vi ga poredite sa Tysonom?
1 2
Mele
Ovog Puleva je Klicko mladi lijevom rukom nanubao i bacao na pod 5 ili 6 puta, on nema ni 10 % sanse da pobijedi..Malen, kratke ruke, nije ni fizicki ni tehnicki blizo Joshue..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi