4

Komentari (4)

Chupy
Nisi gospodin u izjavama! Kao prvo, pricas o momku koji je na omjeru 28:0. A ne o nekome kome je omjer 15:15, pa da tako pricas. Da si rekao, "nakon sto pokusam pobijediti Khabiba" itd itd itd, zvucalo bi sve ljudski i imalo bi smisla. Ovako si sve usro drug.
Jupp
Meni je predobro sto svi protivnici Khabiba pricaju kako ce ga unistiti u oktagonu, a on kao da ga ne dotice uopste.. na kraju izadje kao pobjednik.. to je snaga uma
BobPaisley
...nema sta,ovog siromaha Khabiba su vec svi pobijedili i isprebijali...ali na rijecima...a kada udju u kavez lik ih podavi kao pilice.
user1583752673
A odkud ti to da ces pobjedit Khabiba?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.