"Nakon što pobijedim Khabiba idem na Conora da nešto i zaradim"

Justim Gaethje sasvim jasan

"Nakon što pobijedim Khabiba idem na Conora da nešto i zaradim"

M. Šljivak

Privremeni šampion lake kategorije UFC-a Justin Gaethje najavio je da će se boriti s Conorom McGregorom odmah nakon borbe protiv šampiona Khabiba Nurmagomedova.

Gaethje je uvjeren da će biti prvi čovjek koji je pobijedio Khabiba, a zatim želi meč s Conorom kako bi dobro i zaradio.

"Borba s Khabibom je ono što želim. Tu sam borbu zaslužio i samo me ta borba trenutno interesuje", rekao je Gaethje i dodao je:

"Nakon što pobijedim Khabiba borit ću se sa Conorom kako bih zaradio nešto love. Tu sam i da zaradim", poručio je privremeni prvak.

Gaethje je brutalno isprebijao Tonyja Fergusona u borbi za privremeni naslov prvaka, a u karijeri je na omjeru 22-2.

Top Komentari

BobPaisley
...nema sta,ovog siromaha Khabiba su vec svi pobijedili i isprebijali...ali na rijecima...a kada udju u kavez lik ih podavi kao pilice.
3 0
Chupy
Nisi gospodin u izjavama! Kao prvo, pricas o momku koji je na omjeru 28:0. A ne o nekome kome je omjer 15:15, pa da tako pricas. Da si rekao, "nakon sto pokusam pobijediti Khabiba" itd itd itd, zvucalo bi sve ljudski i imalo bi smisla. Ovako si sve usro drug.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi