5

Komentari (5)

konjo
ma ubit ce ga Khabib opet k'o vola u kupusu hahahah
starmac
Najbolji meč bi bio White i Conor protiv KHABIBA da vas oboicu nadegeneči i da dođete pameti.Da se kanite čovjeka kad je najbolji i nevidim razlog zašto ne u Moskvi kad je KHABIB dobio Conora pa sad ako hoće borbu neka ide u Moskvu.
ALLSTAR
Namješteno sve
Sejo1979
E taj film djubre jedno neces vidjeti lako to i imas u planu zato ste napravili ovu veceranju ogrmonu veliku pobjedu protiv Cowboy kojeg bi ja licno pobjedijo previse se ovo sve providno White UFC je bijo veliki sport veoma popularan ali ivo sto ti radis od UFC je cista pljacka namjestaljka Samo jos jedan dokaz da Pare i ti white unistavate ovaj UFC
Hix
Ufc nije sport nego organizacija koja se bavi MMA-om koji je sport!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.