Istetovirani Youtuberov plaćenik je krenuo na Diaza, dobio je šamarčinu od kojeg mu lice i sad bridi

Dugo će ga pamtiti

Istetovirani Youtuberov plaćenik je krenuo na Diaza, dobio je šamarčinu od kojeg mu lice i sad bridi

Admin Čaušević

Napetost između timova Jakea Paula i Natea Diaza dosegnula je tačku ključanja u iza pozornice nako borbe Paula protiv Andersona Silve.

Paul je pobijedio Silvu jednoglasnom odlukom sudija u svom boksačkom povratku u subotu. Bila je to njegova prva borba u 2022. nakon nokauta bivšeg UFC-ovog nositelja naslova u velter kategoriji Tyrona Woodleya prošlog decembra

Iako Paul počinje sticati sve više poštovanja kao bosker, on ostaje jedan od negativaca ovog sporta za mnoge fanove. Poznato je da pritiska svoje protivnike, i potencijalne protivnike, u ringu i izvan njega.

Nije jasno što je dovelo do svađe, ali timovi Paula i Diaza su se sukobila iza pozornice u Glendaleu, a tučjavi UFC zvijezda je uputila svoj prepoznatljivi 'Stockton Slap' na člana Paulova tima.

Ostali članovi Diazovog tima, uključujući Chrisa Avilu i borca UFC srednje kategorije Nicka Maximova, također su se mogu vidjeti na snimku.

Incident se dogodio samo nekoliko sedmica nakon Diazovog UFC nastupa i njegove pobjede na UFC-u 279, a upravo bi ovaj sjajni borac mogao biti Paulov sljedeći protivnik nakon prozivki u subotu navečer.

Uoči UFC-a 279, Diaz i njegov tim suočili su se s Khamzatom Chimaevom i ostalima u z pozornici uoči press konferencije prije borbe. Uslijedila je tučnjava i UFC je otkazao konferenciju za novinare.

Dok Paul razmišlja o svom sljedećem potezu u boksu, borba s Diazom ima smisla za obje strane. Nakon što su se njihovi timovi sukobili iza pozornice, čini se da je promocija te borbe u punom zamahu.

Top Komentari

DadiG
Pritiska svoje protivnike???!!! Pritišće “novinaru”, pritišće se kaže. Uostalom, kako to “pritiska” svoje protivnike u i izvan ringa?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi