"Ne plašim se zatvora, on će u bolnicu, a ja u policiju"
Nurmagomedov smatra da bi se borio sa Ircem čak i kada bi se sreli na ulici

Poruka Khabiba za McGregora je bila jasna

"Ne plašim se zatvora, on će u bolnicu, a ja u policiju"

S. Pašalić

Khabib Nurmagomedov je nedavno odbranio titulu prvaka svijeta u lakoj kategoriji.

"The Eagle" je gušenjem u trećoj rundi stigao do pobjede protiv Amerikanca Dustina Poiriera čime je došao do omjera od 28-0 u svojoj karijeri.

Iako se svaki meč Dagestanca očekuje sa velikom pažnjom, ipak svi žele vidjeti novi okršaj između njega i Conora McGregora.

Dvojica boraca su prošlog oktobra odmjerila snage, a Nurmagomedov je stigao do pobjede iako se nakon toga više govorilo o incidentu koji se potom desio.

Irac se od tada nije borio, a sada je Khabib u intervjuu za ESPN naglasio da bi se borba između njih dvojice desila čak i kada bi se sreli na ulici.

"Oktobarska borba nije sve završila. Samo razbiti ljude nije dovoljno. Da pričao o razbijanju samo njega? To nije dovoljno, moramo razbiti cijeli njegov tim", rekao je Khabib.

"To mislim prije borbe i kažem svom timu: 'Hej, večeras idemo u rat, ovdje se ne radi o borbi.'"

"To nikada neće biti gotovo. Čak i ako negdje vidimo jedan drugog idemo u borbu, sto posto. Nije važno hoće li neko otići u zatvor ili nešto slično. Ne plašim se zbog toga - oni idu u bolnicu, a mi u policiju. To je to.", dodao je Khabib.

Top Komentari

Lud
Jedete ****a i ti i on ... samo vam pare bitne ...
3 1
Keno
Stare vijesti i vise puta ste objavili cini mi se
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi