Nekim je čudom Bob Sapp uspio da odradi borbu do kraja, ali kakva je ovo borba?

"Spektakl" u Japanu

Nekim je čudom Bob Sapp uspio da odradi borbu do kraja, ali kakva je ovo borba?

Edmir Škorić

Na spektaklu Rizin 13 u Saitama Areni u Japanu uoči borbe Mirka Filipovića i Roquea Martineza na ring je izašao Bob Sapp.

Savladao je u duelu divova (u punom smislu te riječi) debitanta u ovom sportu, umirovljenog sumo borca Kintara Osunaarashija poslije sudijske odluke.

U meču boraca bez fizičkih kondicija Sapp je uspio da prekine niz od 14 poraza u MMA-u, te je od 2010. godine, ako ne računamo kickboxing, stigao do pobjede.

Uspio je nekim čudom odraditi cijelu borbu, obično se to ssve završi u prvoj rundi. Danas ga je Egipćanin dobro napao na početku, zadavao mu udarce po čitavom tijelu, ali je Zvijer izdržala.

Po mnogima je meč trebao da bude neodlučen po prikazanom, ali su sudije dale malo slavlja i za Sappa.



Top Komentari

Babo
I sad zamislite kad je ovaj kloc(Sapp) Taysonu prijetio hahhahahahhaahha umrijecu od smijeha hahhahahhahahahhahaah
9 0
mlacenica1
Isto dva morza na plazi
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi