Nema mjesta na tijelu koje ovaj čovjek nije lomio

Cerrone je jedinstven u MMA svijetu

Nema mjesta na tijelu koje ovaj čovjek nije lomio

M. Šljivak

Donald Cerrone odradit će večeras meč protiv Conora McGregora.


Imat će legendarni Cowboy šansu da pobijedi najveću UFC zvijezdu u povratničkom meču, a iako je Conor veliki favorit, Cerronea nikad ne treba otpisivati.

Barem je to pokazao u dosadašnjih 50 borbi koje je odradio. Na omjeru je od 36-13 (1), a u karijeri se borio sa elitnim borcima najjače svjetske promocije.

Kroz karijeru Cerrone je imao niz zaista teških povreda. Van oktagona se tri puta borio za život, ali u oktagonu je doživljavao niz lomova.

Gotovo da nema mjesta na tijelu koje nije lomio ili s kojim u prošlosti nije imao problema, a iz priložene fotografije je apsolutno sve jasno.

View this post on Instagram

Cowboy isn't afraid to put his body at risk for both thrills and glory #UFC246

A post shared by ESPN MMA (@espnmma) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi