Srpski MMA borac je doživio povredu od koje se skreće pogled
Foto - KSW

Koba završio prvi poraz

Srpski MMA borac je doživio povredu od koje se skreće pogled

Midhat Šljivak

Srpski MMA borac Nemanja Nikolić u Poljskoj je doživio svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Popularni Koba je u prvoj rundi ugušen od strane domaćeg borca  Bartorsza Leska. Nikolić je u ovom meču zadobio i tešku povredu arkade koja izgleda zaista grozno.

Srpski MMA borac Nemanja Nikolić u Poljskoj je doživio svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Popularni Koba je u prvoj rundi ugušen od strane domaćeg borca Bartorsza Leska. Nikolić je u ovom meču zadobio i tešku povredu arkade koja izgleda zaista grozno.

Nemanja Nikolić nije više neporažen borac. Popularni Koba je po prvi put poražen u svom 11. MMA meču, a bolji je bio poljski borac Bartorsz Lesko.

[twitter]https://twitter.com/PolskaGurom_MM/status/1680302957269590016[/twitter]

Srpski borac je dobio ozbiljne batine u ovom meču. Primio je nekoliko žestokih koljena u glavu, a jedan od njih mu je itekako otvorio arkadu.

Oglasi

KSW je na službenom profilu objavio fotografiju povrede 31-godišnjeg borca. Ona izgleda zaista grozno. OVDJE je pogledajte.

Lesko je završio Kobu u finišu prve runde. Dobro ga je pogodio kružnim udarcem nogom, a zatim mu je na podu žestoko pogađao.

Uspio je to srpski borac izdržati. Ipak, protivnik mu potom uzima leđa i gušenjem završava posao u ovom meču.

Nikoliću je dakle ovo prvi poraz u karijeri u 11. borbi. Poljak je nakon ovog trijumfa na omjeru od 13 pobjeda i tri poraza.

Treba svakako napomenuti da je Darko Stošić u trećoj rundi nokautirao Slovaka Stefana Vojčaka i vjerovatno je sebi omogućio novi napad na titulu teške kategorije.

Upravo je teškaški pojas bio napadnut protekle noći, a Phil De Fries ga je bez većih problema odbranio protiv Szymona Bajora.

Britancu je bilo potrebno nešto manje od 10 minuta borbe da završi protivnika i to rear naked chokeom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi