Bauštelac mučki i hinjski teško nokautirao kolegu

Nestvarno

Bauštelac mučki i hinjski teško nokautirao kolegu

Midhat Šljivak

Kickboxer koji hljeb zarađuje na gradilištu brutalno je nokautirao kolegu koji nije očekivao da će ga čovjek kojeg poznaje tako hinjski i mučki udariti. Ovaj snimak izazvao je hrpu komentara i osuda.

Borilački sport definitivno nije za one koji ga koriste u svrhe koje nisu sportske. Jedan takav momak zaposlen je na baušteli, a tamo je očigledno strah i trepet za kolege jer nema milosti prema bilo kome.

Snimak koji se pojavio izazvao je hrpu komentara i osuda. Dok jedan radnik sprema odjeću kako bi išao kući, drugi ga hinjski i mučki udara.

Bio je to razoran high kick. Bezobranik je nesretnog momka pogodio tačno u bradu i ovaj je istog trenutka ostao bez svijesti.

[twitter]https://twitter.com/AlternativeOPIN/status/1678546396943638532[/twitter]

Oglasi

Jasno je naravno da ovaj momak kickboxer. Vidljivo je to po tehnici udarca, ali svoje borilačko znanje odlučio je iskoristiti nad znatno slabijem čovjeku.

Još gora stvar je to što je sve napravio hinjski. Momak nije očekivao da će dobiti udarac i nije imao previše prostora da se odbranu od ovog udarca.

Na snimku se bahati udarač i hvali. Izigrava šampiona i definitivno bi mu neki profesionalac trebao pružiti priliku da se dokaže.

Nije nikakvo čudo što je ovaj bahati dečko dobio brojne negativne komentare. Mnogi su u nevjerici zbog načina na koji je udario drugog momka i osude stižu sa svih strana.

Ovaj udarac je definitivno bio za zatvor.

Oglasi

Zvijezda Reala ozbiljan je udarač

Zvijezda Real Madrida Dani Carvajal (31) veliki je ljubitelj MMA sporta i počeo je raditi treninge kako bi se dodatno učvrstio.

Ovaj 31-godišnjak je na Instagramu objavio dio treninga. Pokazao je da dosta dobro barata udarcima i rukama i nogama, ali svakako da ima dosta prostora za napredak.

Udaračke tehnike za sada mu idu sasvim solidno. Pitanje je samo kako će se snaći u hrvačkom dijelu, koji je mnogima mnogo teži dio MMA sporta.

Saigrači iz Real Madrida i španske reprezentacije oduševljeni su Carvajalom. David Raya ga je nazvao 'zvijer', a Antonio Rudiger ga je usporedio s čuvenim Khabibom.

Oglasi

Ko zna, možda MMA dodatno povuče Carvajala u narednim godinama i odabere da se okuša u jednom profesionalnom meču. To bi sigurno bio veliki izazov.

Dani Carvajal je dijete madridskog Reala, ali je preko Bayer Leverkusena morao da se dokazuje kako bi se vrati na Santiago Bernabeu 2013. godine.

S kraljevskim klubom je u proteklih 10 godina osvojio sve što je mogao. Pet puta je osvajao Ligu prvaka, tri puta La Ligu, te brojne druge trofeje.

Carvajal je neizostavan član prvog tima na poziciji desnog beka. a u protekloj deceniji je odigrao 375 utakmica i postigao je sedam pogodaka.

Za reprezentaciju Španije 31-godišnji fudbaler nastupio je 36 puta.

Oglasi