Neprepoznatljivi Conor McGregor na suočavanju: Bit će krvi...

Nikad nije bio mirniji

Neprepoznatljivi Conor McGregor na suočavanju: Bit će krvi...

Midhat Šljivak

Conor McGregor i Donald Cerrone odradili su press konferenciju pred borbu koju će imati 18. januara.

McGregor nikada nije bio mirniji na jednoj press konferenciji. Iskazao je veliko poštovanje prema Cowboyju, ali je obećao i da će ga nokautirati.

"Spreman sam za borbu. Postavio sam velike ciljeve u novoj godini", počeo je Conor i nastavio je o protivniku:

"Teško je ne iskazati poštovanje prema Donaldu. Ima moje puno poštovanje, ali 18. januara će biti krvi u oktagonu. Ipak, to neće biti loša krv. Prognoza? Bit će nokaut", rekao je McGregor.

Cerrone je presretan zbog predstojeće borbe.

"Idem u pet rundi i jedva čekam subotu. Ovo je borba koju sam čekao. Conor je izumirajuća vrsta boraca i jedva, jedva čekam", istakao je Cerrone.

Podsjetimo, ovo je povratnički meč Conora McGregora nakon godinu i po dana i duel protiv Cerronea privlači ogromnu pažnju.

Top Komentari

dinas
Cerone je dobar borac ali ckapi pa ce predat cim bude malo ugrozen.To ga jedino sprecava da bude veliki sampion.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti