Nevjerovatna transformacija tijela Tysona Furyja
Tyson Fury je 2015. godine šokirao bokserski svijet nakon što je postao prvi čovjek koji je pobijedio legendarnog Ukrajnica Vladimira Klička nakon više od jedne decenije. Nakon osvajanja titula sve mu je pošlo nizbrdo, ali se nakon problema uspio vratiti

Pred meč sa Deontayjem Wilderom

Nevjerovatna transformacija tijela Tysona Furyja

Midhat Šljivak

Tyson Fury će za nešto više od dvije sedmice imati vjerovatno i najveći izazov u karijeri.

Britanski bokser će u Los Angelesu rukavice ukrstiti sa WBC prvakom Deontayjem Wilderom, te će jedan od boraca po prvi put ring napustiti pognute glave.

Do prije nekoliko mjeseci karijera Tysona Furyja je bila pod upitnikom. Nekadašnji šampion svijeta je bio pod suspenzijom zbog dopinga, a depresija sa kojom se borio donijela mu je i ogroman višak kilograma.

Tako je u svom najgorem izdanju uživajući razne vrste droga i alkohola Gipsy King dostigao čak 171 kilogram, ali je nakon pomoći psihologa uspio da se vrati boksu i sada će imati priliku da ponovo dođe do titule.

A za borbu sa Wilderom je potpuno spreman. Furyjevo tijelo je doživjelo nevjerovatnu transformaciju i sasvim je vidljivo da je britanski bokser spremniji nego ikad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi