"Nick Diaz mlati žene jer ne može prebiti muškarca, on je mala kuja"
Niže kategorije UFC-a u posljednjih nekoliko godina donose zaista fantastične obračune, a braća Diaz, Nick i Nate su oni koje publika želi što prije nazad

Covington ne štedi rivala

"Nick Diaz mlati žene jer ne može prebiti muškarca, on je mala kuja"

M. Šljivak

UFC zvijezda Colby Covington odlučio je poprilično izvrijeđati jednog od omiljenih boraca svih pratioca ove organizacije Nicka Diaza.

Diaz je poznat kao veoma kontroverzan borac, a u oktagonu nije bio od 2015. godine. Covington ga je želio u borbi, UFC je planirao njihov duel, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Covington je osuo paljbu prema Diazu i uputio mu je zaista teške riječi.

"Nick Diaz se ne želi boriti protiv mene. Ponudili su mu da se u novembru bori sa mnom u MSG-u, ali on je mala kuja. Pokušava privući pažnju medija i skupiti još kojeg pratioca na Instagramu. Nema namjeru da se bori. On je gotov. Kad je zadnji put pobijedio? Više se ne zna ni boriti i nikoga nije briga za njega. On se zabavlja po Vegasu, šmrče kokain i mlati žene jer ne može prebiti muškarce. To je sve što sada može, prebiti ženu. On je mala pičkica iz Stocktona", izvijeđao je Colby Covington jednog od najpopularnijih UFC boraca.

Covington je u karijeri na omjeru od 13-1 i vjerovatno će upravo on biti u borbi za pojas prvaka velter kategorije koju drži Tyron Woodley.

Sa druge strane Nick Diaz je na omjeru od 26-9, ali već gotovo četiri godine je van oktagona, dok je posljednju pobjedu ostvario 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi