Drama u beogradskom parku: Huligani napali hrvatskog boksera, on pobjegao i ispričao šta se desilo!

Radonić morao odustati od meča četvrtfinala Evropskog prvenstva

Drama u beogradskom parku: Huligani napali hrvatskog boksera, on pobjegao i ispričao šta se desilo!

Endin Čaušević

Evropsko prvenstvo u boksu održava se trenutno u Beogradu, a ozbiljnu mrlju na organizaciju takmičenja bacio je skandalozni napad huligana na hrvatskog boksera NIkicu Radonića.

Vijesti o napadu na hrvatskog boksera šokirale su javnost u regionu, a drama se dešavala ispred jednog hotela u Beogradu.

Meta huligana bio je Nikica Radonić koji je inače član Bokserskog kluba Split, te su njega fizički napala trojica nepoznatih mladića, ali na svu sreću uspio je da se nekako odbrani i pobjegne.

Radonić je iz hotela izašao kako bi odradio seriju trčanja pred vaganje koje ga je čekalo sutradan. No, ni slutio nije šta ga čeka kada je napustio hotel.

Trojica nepoznatih mladića prišla su prvo Radoniću i potom su fizički nasrnuli na njega. Hrvatski bokser nije znao da li je neko od njih naoružan i uspio je na svu sreću da im pobjegne, ali je doživio povredu prilikom toga.

Oglasi

"Jedan mi se približio i došao je onako s riječima 'da vidim kako ti to radiš', a drugi me uhvatio s leđa i htio udariti. Uspio sam da se izmaknem u stranu i samo me po kosi uhvatio. To je sve bilo u deset sekundi...", priča Radonić i nastavlja.

"Vidio sam da je i treći tu i ide prema meni. Pomislio sam da možda nema nož ili nešto. Tada sam počeo trčati kako bih što prije pobjegao i uganuo sa zglob".

HRVATSKI BOKSAČKI SAVEZ O INCIDENTNOJ SITUACIJi U KOJOJ SE NAŠAO REPREZENTATIVAC NIKICA RADONIĆ NA EUROPSKOM PRVENSTVU U...

Posted by Croatian Boxing Federation - Hrvatski boksački savez on Tuesday, April 23, 2024

Nakon svega oglasio se i selektor reprezentacije Hrvatske, Pero Veočić, koji je potvrdio da je Radonić na kraju zbog povrede morao da odustane od takmičenja iako je uspio da se plasira u četvrtfinale.

"Desio se incident u obližnjem parku kod hotela Mladost gdje je trenirao. Huligani su ga napali, pitali ga šta radi i pokušali ga udariti. On je izbjegao udarac i sukob i otrčao je do hotela. Povrijedio je skočni zglob i nažalost neće nastupiti u meču za medalju", kaže Veočić i dodaje.

Oglasi

"Žena mu treba da se porodi i otišao je kući. Hvala organizatoru BS Srbije koji je ažurno reagovao i poslao prvu pomoć, te poslao dečka na snimanje u bolnicu. Vratimo se sportu, Hrvatska osvaja medalje na ovom Evropskom prvenstvu i idemo dalje".

IZBORNIK HRVATSKE BOKSAČKE REPREZENTACIJE PERO VEOČIĆ O INCIDENTU S NIKICOM RADONIĆEM KOJI JE ODUSTAO OD NASTUPA U ČETVRTFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA U BEOGRADU!

Posted by Croatian Boxing Federation - Hrvatski boksački savez on Tuesday, April 23, 2024

Iz hrvatskog saveza objasnili su da Radonić prilikom tog treninga u parku nije nosio nikakvu opremu s obilježijima reprezentacije Hrvatske.

Od Radonića su se očekivale velike stvari na Evropskom prvenstvu, te je došao na korak od osvajanja medalje, ali incident koji mu se desio nažalost spriječio ga je da se takmiči i dalje.

On je u prethodnom meču imao i povredu glave, ali je htio da se bori. No, tokom bijega od huligana uganuo je nogu i povrijedio skočni zglob, te je bilo jasno da od borbe u četvrtfinalu za njega nema ništa.

Top Komentari

user1676286668
Ko im dade da oni organizuju evropsko u boksu...njih treba isključiti iz svih sportova kao i njihovu najdražu rusiju
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi