Određena cijena za koju se može gledati povratnički meč Mikea Tysona

Očekuje se veliko interesovanje

Određena cijena za koju se može gledati povratnički meč Mikea Tysona

M. Šljivak

Mike Tyson vraća se u ring 12. septembra borbom protiv još jedne legende Royja Jonesa JR-a.

Nakon nekoliko mjeseci velikih najava Tyson je prije nekoliko dana objavio da je potpisan ugovor sa Jonesom i da će se 12. septembra boriti u Kaliforniji.

A da biste gledali ovaj meč morat ćete izdvojiti gotovo 50 dolara. Tačnije, prijenos će koštati 49.99 dolara i moći će ga kupiti gledaoci širom svijeta.

Za ovaj meč vlada veliko interesovanje. Cijena je većinom pristupačna i nema dileme da će biti dobre zarade od prodaje prijenosa.

Ranije su određena i pravila za ovaj meč. Sudija neće biti i samim tim ni pobjednika, ako se borba bude završila u planiranih osam rundi.

Jedino što može donijeti pobjednika u ovom meču je nokaut, što nije isključeno, jer zaštita za glavu neće biti.

Također, Atletska komisija Kalifornije je najavila da će bilo kakva posjekotina u borbi između 54-godišnjeg Tysona i 51-godišnjeg Jonesa značiti kraj meča.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi