8

Komentari (8)

nnnnn
druze ne postoji "islamski terorizam" malo se obrazuj pa pisi
ragnarrsonn
Ne znam kakav je odnos prema muslimanima, Kinezi jesu gamad, al cinjenica je da kod njih nikad nije bilo islamskih terorista, jer ih strogo kontrolisu.
konjo
jedite ****a i vi i ujguri u Kini vise...jedini prave probleme u drzavi, hoces svoju drzavu bla bla bla...svaki separatizam treba po kratkom postupku
Sanska_Prangija
ujguri uopste ne zele svoju drzavu
realno_govoreci
Vidis da je konjo. Jel ocekujes nekog sa nickom konjo da zna situaciju i kakva su desavanja sa Ujgurima. Jedino sto ovo malo jada zna je trolati po internetu i nista vise.
ragnarrsonn
@realno_govoreci eto nek ti znas nisi mako dalje od Ilijasa
konjo
ma ne raspravlja mi se sa budalama...ja zivim u Kini vec dvije godine, znam iz prve ruke sta se desava ali lakse ja pametovati na osnovu informacija sa interneta...ne pita se niko ko dijeli te informacije i sa kojim ciljem..
konjo
druze ja mrzim Srbe, Bosnjake i Hrvate i svakog ko se svrstava u te kategorije....to dovoljno govori o ogranicenosti uma ako imas potrebu da se identifikujes sa umobolnicima kao sto su gore nabrojani
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti