8

Komentari (8)

King_Kenny
...bit ce ovo odlican mec...Usyk je vrhunski bokser,ne bi me iznenadilo da nokautira Joshuu... teskoj kategoriji ovakva konkurencija nije bila jos od devedesetih...Fury,Joshua,Wilder,Ruiz,Usyk,svako svakoga moze dobiti...a tu su i Parker i Whyte koji su opasni...
Miskolizac
Od ovih sve sto si nabrojao, jedino Fury-ja ne moze dobiti nitko,.svi ostali izmedu sebe mogu, al Fury je tehnicki najbolji bokser od njih i nema konkurenciju, to bih on dokazao, da nema ovih kao sto su Wilder koji pokiusavaju na sve nacine da dodu do titule, al pored Fury-ja ce bilo tko tesko doci. Moje misljenje.
Keno
Mozda nebi ruiza tu stavio ma da ga cijenim kao boksera
King_Kenny
@Keno ...Ruiz je vrhunski bokser,mozda fizickim izgledaom ne izgleda opasno,ali covjek u amaterskom boksu ima rekord 105-5...u profesionalnom 34-2...to su nevjerovatna postignuca...nije on slucajno nokautirao Joshuu...
Keno
Slazem se 100% da je vrhunski bokser nema sta, al joshua je u drugoj borbi bio malo oprezniji i ruiz mu nije mogao prici.
senja
Nije bio oprezniji, nego je doslovno bježao od njega. A Ruiz ga nije mogao stići zbog kilaže...
makelele
Izgleda kao vozac autobusa. Ne shvatam kako moze imat onako sala oko stomaka, a da trenira toliko. Ocito nije discipliniran sa ishranom.
Interista1993
Usyk nije klasicni teskas daleko je iza Joshue nokaut u 6toj rundi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.