7

Komentari (7)

kico1234
razlika u ovom sadasnjem boksu i prijasnjem ko razlika izmedju mike tajson i ove budale dugi ruku koliko su u boksu postale bitne samo duge ruke i svi se cuvaju jer zele imat duge karijere i sto vise para zaraditi zato je i klitschko toliko dugo vladao al boks je umro kad je mike tyson napustio ovaj sport ja mislim da bi sad i giannis antentokoumpo bio prvak u boksu
Mele
Mislim da je Joshua nepreman usao sa debeljkom prosli mec, potcijenio ga je dobro, pa na kraju ga nabubao muski, mislim da ima i Fury svoje kvalitete, za 128 kg je vrlo pokretljiv, brzo i jako udara, podnosi udarce u glavetinu kao bik. Joshua je kao tehnicki bokser najbolji na svijetu, Usik je nadolazeca zvijeda, Fury je prvi razbio najboljeg Klicka na vrhu slave..Prednost dajem AJ ipak...za nijansu je spremniji i bolji, pametniji i nece rizikovati glavu otkriven u napadu..
Muhamed
Joshua će te nokautirati
AjdinVL
Joshua je bolji i od Fury-a i od Wildera. Ima bolju tehniku udarca od obojice, a od Fury-a udara jače. Nije trash talker, već u ringu pokazuje svoje znanje. Svi pričate samo o Ruizu, a zaboravljate koliko je boraca prebio prije Ruiza u koje se ubrajaju: Klitschko, Dillian Whyte, Charles Martin, Dominic Breazale, Eric Molina i još mnogi drugi. Možda nema jači udarac od Wildera, ali bi ga mogao pobijediti na isti fazon na koji ga je uzeo i Fury. Konstantan pritisak i dobra kretnja. Što se tiče borbe sa Fury-em , Joshua nije Wilder koji mahnita po ringu i baca neke nepromišljene udarce. S obzirom da ga je i Wilder sa svojim stilom borbe dosta puta pogađao u prvoj borbi, Joshua koji udara jako i mnogo preceznije od Wildera definitivno bi ga pogodio više puta.
Keno
bravo ajdine vidi se da pratis sport, slazem se potpuno
Sa dobrim dijelom se slazem, a treba dodati i da je AJ pravi sportista, Fury bas i ne. Medjutim tehnika udaraca nije jedini parametar. Fury se puno bolje krece, ima mnogo raznovrsniji repertoar udaraca i bio bi mozda i prvi koji ima range u svoju korist, a Fury to koristi bolje od ikoga+AJ je protiv Ruiza pokazao da ima "staklenu bradu" u prvoj i strah u drugoj, dok se onaj digao i poslje wilderovog krosea. Sve u svemu, mislim da su 50:50 sanse, ali ako Fury spreman u mec udje, ja bi ipak na njega tipovao :D
Chupy
Covjek upravu Tita(mi), ovaj Fury je masina, **** sebe :).
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.