Sve šokirao izgledom zbog skidanja kilograma, a sada izbačen iz UFC-a

Prekršili pravila

Sve šokirao izgledom zbog skidanja kilograma, a sada izbačen iz UFC-a

E. Čaušević

Njemački borac Ottman Azaitar je šokirao borilački svijet kada se pojavila fotografija koja pokazuje kako izgleda nakon skidanja kilograma.

Azaitar je jedan od perspektivnijih UFC boraca i ima trenutno skor 13-0, ali su svi bili u šoku kada su vidjeli kako on izgleda.

Poznato je da svaki borac prije meča na sve načine skida svoju kilažu i to ostavlja veliki trag na njegovom tijelu.

Ubrzo nakon što se ova fotografija pojavila objavljeno je da ovaj Nijemac uopšte više neće biti dio UFC-a, ali ne zbog skidanja kilograma već zbog kršenja pravila pred borbu.

Naime, iz UFC-a su potvrdili da su Azaitar i njegov tim otjerani iz Abu Dhabija zbog toga što su prekršili mjere koronavirusa. Oni su radili nepromišljenje stvari poput "švercanja" svojih drugova u hotel što im se nije moglo oprostiti.

"Priča je zapravo nevjerojatna. Azaitar i njegov tim su rezali narukvice. Nakon toga su dali narukvicu nekome izvan našeg hotela, iskreno mi nije jasno kako su to uspjeli. Čovjek si sebi stavio narukvicu, ušao u hotel i otišao prema sobi tako što je prešao preko četiri balkona. Nakon toga je ušao u svoju sobu, ostavio torbu, presvukao se i otišao. Osiguranje ga je htjelo zaustaviti, ali nije uspjelo. To je to. Azaitar je već otišao, on više nije UFC-ov borac", rekao je Dana White.

Top Komentari

dinass
Buudalee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti