Ovo je nevjerovatno: Gdje će završiti ring sa meča Joshua - Ruiz?
(Foto: EPA)

Princ radi šta želi

Ovo je nevjerovatno: Gdje će završiti ring sa meča Joshua - Ruiz?

M. Šljivak

Andy Ruiz i Anthony Joshua u subotu će odlučiti ko je trenutno najbolji teškaš svijeta.

Ruiz će protiv britanskog boksera po prvi put braniti naslove prvaka, a meč će biti održan u Saudijskoj Arabiji u posebno izgrađenoj areni za ovaj duel.

Glavnu ulogu u dovođenju ovog velikog događaja u Saudijsku Arabiju ima princ Mohammad bin Salman. On je platio ogromnu cifru za organizaciju ovog događaja, a u budućnosti planira da ugosti još mnoge velike sportske manifestacija.

Koliko mu je stalo do ovog događaja jasno pokazuje da će ring završiti u njegovom vlasništvu. Čim se borba završi on će biti rasklopljen, a zatim ponovo sklopljen u privatnoj prostoriji princa Bin Salmana.

U svijetu sporta suveniri su različiti, ali definitivno još niko nije za suvenir uzeo kompletan ring.

Top Komentari

pitaristok
Americko-jevrejsko *****o.... Hebes Palestinu,lizi se ti sa amerima i jevrejima....
6 1
re_aL7
Ehh na njemu treba šerijatska pravila sprovesti. Čisti dokaz da je sve otišlo u krivom smjeru.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi