Kontroverzni borac skinuo šorc i svima poručio: "Možete da me poljubite u d**e"
Foto - Screenshot

Paddy Pimblett je priča dana

Kontroverzni borac skinuo šorc i svima poručio: "Možete da me poljubite u d**e"

M. Šljivak

Engleski borac Paddy Pimblett našao se u centru pažnje pred londonski meč protiv Jordana Leavitta.

Ovaj 27-godišnjak odlučio je poslati brutalnu poruku svim kritičarima i nakon što je prošao vagu za meč s Leavittom je poručio.

"Svi koji su govorili da sam debeo, da ću promašiti vagu ili da ću se povući iz borbe, mogu da me poljube u du*e", poručio je Paddy i pokazao je zadnjicu reporterima.

[twitter]https://twitter.com/UFCEurope/status/1550392814088994816[/twitter]

The Baddy je u prethodnim mjesecima bio zaista ogroman. Kilaža muje išla i do 95 kilograma, no on je jasan u tome da voli jesti i da ne želi da se odriče bilo čega van trening-kampa.

Ipak, kada je borba u pitanju on je maksimalno ozbiljni shvati. Kilogrami se s njega jednostavno tope, a pred borbu protiv Rodriga Vargasa izgubio je čak 25 kg u osam nedjelja.

Zbog debljine i izgleda je postao predmet brojnih komentara MMA zajednice. Mnogi su ga i ismijavali, a on im je danas odlučio uzvratiti na ovaj način.

Pimblett je u MMA karijeri na omjeru od 18-3. Imao je dva UFC nastupa i završio ih je u prvoj rundi i mnogi tvrde da bi on mogao biti novi Conor McGregor.

Top Komentari

Ade1
Nek te mama poljubi
1 0
hake
Najnoviji klovn iz UFC-ove tvornice za pravljenje para.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti