Debeljuca pisao svašta protiv UFC zvijezde, dobio šansu da se pokaže i sad mu se smije cijeli svijet
Dosta je onih koji su hrabri na društvenih mrežama i potpuno ostanu bez daha kada im se pruži šansa da se pokažu tamo gdje je potrebno (Foto: Screenshot)

Paddy ga naučio pameti

Debeljuca pisao svašta protiv UFC zvijezde, dobio šansu da se pokaže i sad mu se smije cijeli svijet

M. Šljivak

Tastatura ratnici koji se, prema njihovom 'skromnom' mišljenju razumiju u apsolutno sve postali su prava napast na društvenim mrežama, a neki odu tako daleko da se usude komentarisati nastupe vrhunskih boraca, iako oni sami nisu nikada ušli u borilište.

Jedan od tastatura ratnika s društvenih mreža dobio je šansu da pokaže šta zna, a tu mu je šansu dao UFC-ov Paddy Pimblett.

UFC zvijezda dobila je od ovog momka brojne uvrede na društvenim mrežama. Konstantno ga je vrijeđao i ovaj mu je dao šansu da pokaže šta zna u oktagonu.

Međutim, debeljuca kojem se pored tastature 'napne' srce i misli da sve zna o borilačkom sportu, dobio je dokaz da o borilačkim sportovima definitivno nema nikakve veze.

Pimblett je odlučio da ga poprilično školuje. Dao mu je zaštitnu opremu, pružio mu je priliku da se dokaže, ali debeljuca nije imao nikakve šanse.

Oglasi

Komično je izgledao njegov nastup. Pimblett nije želio da ga povrijedi, ali ga je nekoliko puta dobro pogodio i nesretniku nije preostalo ništa drugo nego da se preda nakon svega.

Na kraju je barem nasmijao ekipu iz dvorane. Nije imao snage ni kvaliteta da išta napravi i jednostavno je legao na pod.

Ovaj tastatura ratnik će definitivno dobro razmisliti šta će u budućnosti pisati na društvenim mrežama. Ipak, treba mu odati i priznanje jer se pojavio u dvorani dok drugi i dalje sjede i pišu nebuloze iz udobnih stolica.

Paddy Pimblett je velika UFC zvijezda i čovjek kojeg mnogi smatraju nasljednikom Conora McGregora u ovoj promociji i maksimalno se trude da ga što više promovišu.

Od dolaska u najjaču MMA organizaciju svijeta odradio je četiri meča i sva četiri je dobio, a u profesionalnoj karijeri je na omjeru od 20 pobjeda i tri poraza.

Pimblett je nekadašnji šampion perolake kategorije u organizaciji Cage Warriors.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi