Lopovi ušli u pogrešan automobil: Ove batine u životu neće zaboraviti
Foto - Screenshot

Zaslužena kazna

Lopovi ušli u pogrešan automobil: Ove batine u životu neće zaboraviti

M. Šljivak

Ulični obračuni postali su svakodnevna pojava širom svijeta, ali ono što se desilo lopovima koji su pokušali opljačkati jedan automobil nešto je o čemu će se pričati.

Lopovi širom svijeta koriste svaku šansu da dođu do zarade pljačkajući sve što mogu, česta meta su automobili koji su ostavljeni na zabačenim dijelovima parkinga.

Snimak koji se pojavio u Engleskoj pokazuje dvojicu lopova koji su uhvaćeni na djelu u pokušaju da se domognu CD playera iz automobila.

Nesretnici su naišli na pogrešne osobe. Ispostavilo se da automobil pripada momku koji je amaterski bokser, a s njim je bio i njegov prijatelj.

Lopovi su naučili lekciju. Momci su ih izvukli iz automobila i zatim je krenulo prebijanje pljačkaša. Nije bilo milosti prema njima.

Vlasnik automobila je krenuo udarati pesnicama lopova, da bi zatim iskoristio izvađeni CD player i nemilosrdno ga je udarao po glavi.

Oglasi

Ni drugi lopov nije prošao dobro. Njega je u ruke dohvatio drugi dečko koji je došao, pa je i on dobio lekciju za budućnost.

Nije poznato je li policija nakon svega reagovala. Kada se snimak pojavio na društvenim mrežama počelo je ismijavanje lopova.

"Ne možeš tek tako nabaviti CD player za automobil", jedna je od smiješnih poruka na Twitteru.

Ovi nesretnici su na teži način naučili lekciju. Barem će nakratko da se maknu iz svijeta pljačke, ali nasilje realno nikad nije način da se ovakve stvari riješe.

Ipak tu ima policija koja je zadužena za sve i mogli su ih ovog puta sačekati.

Oglasi