Pogledajte snimak zbog kojeg je McGregor napravio haos u Brooklynu

Nurmagomedov ga je izazvao

Pogledajte snimak zbog kojeg je McGregor napravio haos u Brooklynu

M. Šljivak

Conor McGregor sinoć je napravio haos u Brooklynu kada je napao vozilo sa UFC borcima  pri čemu su dvojica povrijeđena i njihovi nastupi na UFC 223 su otkazani.

Irac se želio "dokopati" ruskog borca Khabiba Nurmagomedova koji se sutra bori protiv Maxa Hollowaya u borbi za Conorov pojas lake kategorije koji će mu biti oduzet.

Razlog što je napao na vozilo sa Nurmagomedovom je činjenica da je ruski borac napao McGregovorov prijatelja Artema Lobova.

Prije nekoliko dana došlo je do sukoba u hotelu, a Nurmagomedov je ošamario Lobova, pa je McGregor došao da traži osvetu.

Međutim, potpuno se pogubio i na kraju je završio u zatvoru i danas bi se trebao naći po sudi po optužbama za napad i izazivanje tuče.

Ovo je video koji je izazvao irskog borca da napravi haos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi