Pogledajte suočavanje Werduma i Miočića

Pogledajte suočavanje Werduma i Miočića

UFC 198 prema popisu borbi trebao bi da bude najbolji event ikada viđen. Spektakularna priredba na programu je 14. maja u brazilskom gradu Curitibi, a mjesto dešavanje će biti Arena da Baixada.

Event će predvoditi prvak u teškoj kategoriji Fabrcio Werdum i izazivač Stipe Miočić, a tu je još nekoliko odličnih borbi, a spomenimo obračun Ronalda Souze i Vitora Belforta, te Andersona Silve i Uriah Halla.

Povodom ove priredbe održana je i službena press konferencija, a najviše pažnje privuklo je suočavanje Werduma i Miočića. Borci su bili potpuno smireni, te su iskazali potpuno poštovanje jedan prema drugome.

Američki borac hrvatskog porijekla imao je naravno i komentar nakon suočavanja.

"Fanovi u Brazilu su strastveni i podržavaju svoje borce, ali u oktagonu ćemo biti samo Werdum i ja i to je jedino što mi je bitno. Deraće se na mene, dobacivati mi da umrem, ali naviknuo sam na to, biću dobro i spreman za nastup 14. maja", rekao je Miočić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi