Pokušao opljačkati UFC borkinju, pa dobio batine koje će pamtiti do kraja života

Greška koja ga je koštala

Pokušao opljačkati UFC borkinju, pa dobio batine koje će pamtiti do kraja života

Endin Čaušević
Teme:

UFC borkinja Polyana Viani našla se u centru pažnje nakon što je jedan lopov pokušao da joj ukrade mobitel.

Lopov je mislio da će to za njega biti jedna lagana krađa, ali ni slutio nije da pravi životnu grešku. On ni sanjao nije da će pokušati ukrasti mobitel djevojci koja je poznata po UFC borbama, no uskoro mu je sve bilo jasno.

On je krenuo u pljačku na ulicama Rio de Janeira kada je Viani čekala taksi, te joj je čak prijetio pištoljem. On je tražio od nje da mu odmah preda mobitel, no to se nije desilo. Ona je odmah reagovala i počela ga udarati, a nakon odlaska u bolnicu na kraju je završio u pritvoru za žestokim ranama.

"Kada mi je prišao rekao mi je da se ne opirem i pokazao pištolj. Tražio je da mu dam mobitel, no kada je prišao bliže shvatila sam da ga mogu savladati. Znala sam da nema vremena da izvuče pištolj i reaguje", rekla je Viani, te dodala:

"Udarila sam ga dva put i onda ga oborila na zemlju. Kada je bio na zemlji počela sam ga gušiti, a onda sam ga stavila u položaj da se ne može micati. Zvala sam policiju, a on je bio tako uplašen jer nije znao šta ga je snašlo. Govorio mi je kasnije da ga pustim i da je htio samo vidjeti koliko sati. Ali, kada je vidio da bi mogao dobiti još batina onda je i sam tražio da zovem policiju".

View this post on Instagram

On the left is @polyanaviana, one of our @UFC fighters and on the right is the guy who tried to rob her #badfuckingidea

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Top Komentari

Lud
E tu si ga ti i pousila ljepotice ...
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi