YouTuber želi meč protiv Conora: Bila bi mi čast da mi otkine glavu!
Njegov meč protiv rivala sa You Tubea gledali su milioni ljudi i očigledno mu se zarada od borbe osladila, pa bi sada u meč sa velikim momcima

Nevjerovatne riječi Logana Paula

YouTuber želi meč protiv Conora: Bila bi mi čast da mi otkine glavu!

Midhat Šljivak

You Tuber Logan Paul želio bi meč protiv irske MMA zvijezde Conora McGregora.

Momak koji je nedavno zaradio milione borbom protiv kolege sa You Tubea KSI-ja, spreman je da uđe u UFC i otvoreno se nudi predsjedniku Dani Whiteu.

"Ako Dana White izvuče glavu iz sopstvene guzice i ako želi da zaradi nešto love, ući ću u UFC", rekao je Logan, te je nastavio:

"Borim se do kraja. Ako mi ukažu šansu treniraću koliko treba da se spremim. Nisam profi i ne mogu u ring sa nekim ko će mi otkinuti jebenu glavu, ali borio bih se protiv Conora McGregora. Zapravo, bilo bi mi zadovoljstvo i čast da mi on otkine glavu", istakao je Logan.

Predsjednik UFC-a odavno samo gleda na profit i neće čuditi ako nekad i Logan Paul dobije borbu u ovoj organizaciji, iako je White za sada izrazito protiv toga.

Top Komentari

NKZ1922
Najveci retard na zemaljskoj kugli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi