Ponovo otkazan meč Kličko-Fury

Drugi put ove godine

Ponovo otkazan meč Kličko-Fury

Drugi put tokom ove godine meč između Tysona Furyja i Vladimira Klička je otkazan.

Meč se trebao održati u oktobru mjesecu, a ponovo je otkazan zbog povrede Furyja koji je titulu prvaka teške kategorije trebao braniti u Manchesteru.

Podsjetimo da je Fury pojas prvaka teške kategorije dobio prošle godine kada je na poene slavio protiv Klička u Njemačkoj, a titulu je prvo trebao braniti u julu ove godine, ali je taj meč otkazan jer je Fury povrijedio članak.

Sada je Fury na treningu povrijedio leđa, a ova vijest saopštena je ranije u toku dana timu Klička, a akteri cijele priče bili su nedostupni za medijske komentare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi