Poznati kečer "golim rukama" uništio skupocjeni automobil

Nemilosrdno razbijao sve oko sebe

Poznati kečer "golim rukama" uništio skupocjeni automobil

M. Šljivak

Jedan od najpopularnijih kečera Braun Strowman "golim rukama" je uništio skupocjeni automobil.

Njemu su komičari Michael Che i Colin Jost poklonili automobil nakon što im je u jednoj od emisija jasno poručio kako mu nisu nimalo dragi. Pokušali su ga na ovaj način "kupiti", ali im to nije uspjelo.

Strowman, koji važi za miljenika svih navijača, jednostavno nije želio poklon i "rastrgao" ga je na komadiće.

"Šaljete mi poklon kako biste me pridobili? Evo šta mislim o vašem poklonu. Dali ste mi nešto u što ne mogu ni stati, jer je auto premalo", poručio je popularni kečer.

Automobil je potpuno uništen. Od njega je ostala samo hrpa metala, koja se ipak da popraviti uz znatna ulaganja.

Strowman je još jednom pokazao koliku snagu posjeduje. Ovaj 203 centimetra i 170 kilograma teški div je jednostavno ogroman i rijetko ko se usudi da mu stane na put.

Top Komentari

rimke
ofirno namjesteno, cupa haubu i sjediste ko da bere luk
16 1
dragonBH
Koji idiotizam, ovo samo amerima moze bit zanimljivo..
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi