Priveden Jon Jones!
Foto: Screenshot

UFC-ov šampion

Priveden Jon Jones!

UFC-ov šampion u poluteškoj kategoriji Jon Jones se po ko zna koji put našao u nevolji.

Jonesa mnogi smatraju jednim od najboljih MMA boraca svih vremena, ali njegovu reputaciju već odavno narušavaju razni problemi i skandali - sa zakonom, drogom, dopingom...

Sada stižu vijesti da je Jon Jones uhapšen od strane policije u Albuquerqueu.

Jones je uhapšen u u četvrtak, u ranim jutarnjim časovima, zbog vožnje u alkohoiziranom stanju i zbog prekršaja vezanih za oružje.

Policija je MMA borca lišila slobode nešto nakon jedan sat poslije ponoći, a nakon kraćeg zadržavanja u stanici on je navodno već pušten.

Navodno su policajci izašli na teren nakon dojave o pucnjavi i upravo su tada zatekli Jonesa kako pijan sjedi u svom vozilu (utvrđeno je da je u krvi imao duplo veći postoatak alkohola od dozvoljenog).

Jones je tvrdio da nema pojma o nikakvoj pucnjavi, ali su mu na teret stavljene optužbe za "nemarno korištenje oružja" jer je ispod vozačevog sjedišta njegovog automobila pronađen pištolj.

Također, policija je na zadnjem sjedištu automobila zatekla flašu akloholnog pića.

Kakva bi mogle biti sankcije za Jonesa vjerovatno će biti poznato u narednom periodu.

Top Komentari

Atromitos
Real mother****er!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti