9

Komentari (9)

Baboisback
Klasicni srski gen.....samo bez morala i stida. Smece od naroda.
Zulfikar
Da je imao priliku da ga siluje nema sumnje da bi to i ucinio jer geni su cudo.
Chico
Kao i ostali Srbi. Podmuklo, s ledja, na slabijeg, na nenaoruzane, na djecu, zene, civile, komsije, na spavanju. To im je u krvi.
isko87
Cekajte malo to 2015 godine bilo.Jel vi znate koja je sad godina a te 2015 godine to niste sigurno postavljali,sad odnekle iskopali i pisete.Daj ugasite ovaj poetal boga vam dragog.Eto nekog zanima sta je taj debil 2015 godine uradio.Dosta nam je sto citamo po politickim portalima o njihovoj bruci svaki dan i vi nadjete ovo od prije 7 godina da citamo.Nadjite sta novo pametnije dajte kakvu novost ko je gdje presao u klub,boli nekog cosak za tog debila
bazaorao
Nikad Srbi nisu imali ni časti ni obraza, sem izuzetaka.
Thierry.Henry
Sve regularno..Pruzio Mu je ruku .pozdravili se na sekundu .i to je to
pitariistok
Ne s.eri majke ti eto....
C.Banks
Budi realan, vidis da se odmah zaletio na nokaut cim se pozdravio. To niko nikad nije uradio od Adema Pejgambera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.