UFC suspendovao Conora McGregora!

Ne smije se boriti

UFC suspendovao Conora McGregora!

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor poražen je u nedjelju od Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu lake kategorije UFC-a.

McGregor je prema mišljenju mnogih bio favorit u ovom okršaju, ali mu je Khabib održao lekciju, te na kraju slavio u četvrtoj rundi jer je Conor predao meč. Iako je bilo dosta skandala nakon meča koji su svima dobro poznati sada se čeka odluka UFC-a po tom pitanju.

UFC se danas oglasio, ali ne u slučaju Khabiba, već McGregora i objavili su da je Irac suspendovan na mjesec dana. Medicinski tim UFC-a pregledao je McGregora nakon meča i zbog povreda koje mu je nanio Khabib odlučili su da mu zabrane ikakve borbe u narednih mjesec dana.

Također, američki mediji prenose da je moguće da ga kazni Takmičarska komisija u Nevadi zbog dešavanja na ovoj borbi. 

Top Komentari

adis_D11
Kako je po mnogima bio favorit kad je na kladionicama na njega bilo 2.50 a na habiba 1.60.Sta ba mlatite vise?
23 0
struja
Kako jadno izgleda ovaj avlijaner poslije lajanja .
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi