"Revanš protiv Conora? Nije problem, ali morate platiti najveći honorar u historiji UFC-a"

Zanimljiv odgovor iz Khabibovog tima

"Revanš protiv Conora? Nije problem, ali morate platiti najveći honorar u historiji UFC-a"

Kada je u pitanju MMA sport, u narednom periodu će se vjerovatno najviše pažnje posvećivati sljedećem protivniku za Khabiba Nurmagomedova.

Ruski borac je prije nekoliko noći u Las Vegasu porazio Conora McGregora i na taj način odbranio titulu u lakoj kategoriji.

McGregor je odmah nakon meča rekao da očekuje revanš, ali mnogi smatraju da mu UFC to neće dopustiti, bez obzira koliko velika zvijezda on bio. Nurmagomedov je dominirao cijelim tokom meča i brutalno isprebijao McGregora da bi ga u četvrtoj rundi i zadavio, pa se postavlja pitanje je li Conor zaslužio revanš.

Iako se Khabib nije oglašavao povodom toga, njegov timski kolega Luke Rockold je poručio da može doći do revanša, ali samo u slučaju da UFC Khabibu ponudi najveći honorar u historiji.

"Ukoliko želite revanš, ukoliko ljudi uistinu žele revanš i ukoliko misle kupiti prijenose za revanš, morati će platiti Khabiba. Khabibu trenutno u životu ne treba apsolutno ništa. Tako da mislim da će mu trebati dati jako, jako velik ček. Vjerojatno će mu morati dati najveći honorar u historiji MMA sporta. Znam Khabiba, razgovarao sam s njim i ukoliko želite revanš, morati će se tu pojaviti rekordne brojke", rekao je Rockhold.

Top Komentari

epa
Posteno receno plati pa klati...
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi