Prsata ljepotica bivšem prvaku svijeta rodila dijete - On je ostavio u roku dva sata
Foto: Andrea Celina se ima čime pohvaliti. (Instagram)

Nevjerovatna situacija

Prsata ljepotica bivšem prvaku svijeta rodila dijete - On je ostavio u roku dva sata

Eldar Ganibegović

Nevjerovatna priča dolazi iz doma poznatog boksera. Supruga mu je rodila dijete, a on je ostavio u roku nekoliko sati.

Rođenje djeteta kod većine parova ojača vezu. Međutim, to nije bio slučaj kod jednog boksera i bivšeg prvaka svijeta.

Andrea Celina, supruga poznatog boksera Ryana Garcije, rodila je dijete. Nedugo zatim, Ryan Garcia je odlučio da joj saopšti da je kraj.

Bivši WBC prvak svijeta u lakoj kategoriji postavi oje fotografiju novorođenog Henrija na Instagram. Zatim je u roku dva sada saopštio da se razvodi.

"Sa ovim novim poglavljem, teška srca moram da objavim da smo Drea i ja odlučili da se razvedemo. Iako ova odluka označava kraj našeg braka, važno je zapamtiti da naš odnos kao roditelja ostaje naš broj jedan prioritet", saopštio je Garcia.

Oglasi

Inače. ovo nije prvo dijete Garciji i njegovoj sada već bivšoj ženi. Ova 26-godišnjakinja rodila mu je još dvoje djece i to dvije djevojčice.

Mike Tyson "zakuhao"

U svom HotBoxin podcastu legendarnom Mikeu Tysonu gost je bio upravo Ryan Garcia. Bilo je to prije tri godine.

Tada je Garcia, nedugo nakon osvajanja pojasa prozvao još jednog šampiona, Gervontu Davisa.

Tyson je odlučio da zakuha stvari. Pozvao je Davisa putem video poziva, a Garcia nije mogao da se smiri.

"Dvije runde i ideš spavati. Imaš 165 centimetara, trebat će ti ljestve da bi me udario. Ne možeš me dotaći, nikad se u životu nisi borio u ovoj kategoriji", vikao je Garcia.

"Rušio ga je čovjek koji čak ni ne zna udariti. Ako bih ga ja udario, ubio bih ga. Borit ću se s njim. On je sljedeći", istakao je Davis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije