Iranski Hulk je konačno ušao u ring, doživio je sramotu od koje se nikad neće oporaviti

Kazahstanski Titan ga sredio bez problema

Iranski Hulk je konačno ušao u ring, doživio je sramotu od koje se nikad neće oporaviti

A. Čaušević

Sajad Gharibi, poznatiji kao Iranski Hulk je konačno ušao u ring i doživio je veliku sramotu.

Nakon što se nije uspio boriti sa Martynom Fordom, ''najstrašnijim čovjekom na svijetu'', Gharibi je za rivala odabrao kazahstanca Djumanova Almata Bakhytovicha i nije se dobro proveo.

Vrlo vjerovatno da se radi o jednom od najkomičnijih boks mečeva čemu svjedoči i činjenica da su se borci borili u potkošuljama te uopšte nisu htejli da pokažu svoje ''mošićavo'' tijelo.

Inače, ranije je dogovoreno da borba traje šest rundi od po dvije minute, ali je okončana mnogo ranije od očekivanog.

Već od starta se moglo vidjeti da je Kazahstanski Titan daleko spremniji, a Iranski Hulk je već nakon prve minute borbe bio primoran tražiti time-out.

Oglasi

Nakon što se borba nastavila Gharibi je djelovao udlučniji, ali ga je Kazahstanac snažnim udarcima poslao u ugao ringa i što je ujedno značio i kraj borbe.

Za Iranskog Hulka se govorilo da su njegove fotografije na društvenim mrežama uređene i da uopšte nije toliko snažan kakvim se predstavlja.

Mit o njegovoj snazi definitivno je ugasio Titan iz Kazahstana, a ostaje da se vidi kako će se Gharibi pojaviti pred svojom nacijom jer je poručio da se neće obrukati.

Top Komentari

SarajFK
Hulk ili vraca govana???
9 0
Thierry.Henry
Et..sad nemojte vise pisati o njemu i to je to ..hrpa govana ..U ringu ko zensko mase rukama
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi