4

Komentari (4)

DamirT
Placali radnike 1-2 eura po satu...
Benjamingst
Bujrum onda u GERNANY placaju 6 eura... cim se spomene S.A ili neka drzava Muslimanska odmah se trazi mana.... eto u BiH placaju po 26 po satu...
Chupy
Druze Benjamingst. Niko od nas Bosnjaka nema nista protiv pravih muslimana, pravih krscana, na kraj krajeva pravih ljudi! Meni je licno pun ku.ac ovih muslimana na baterija. Pogotovu ovih tipa, UAE, Sa Arabi, Qatar itd U BiH dolaze, provode se kako oni hoce. Jos malo po Ilidzi ce njihovi zakoni vladati a ne zakoni BiH. Otidji brate tamo, prdni ako smijes, bit ces bicovan, izleman i protjeran itd itd Ako imaju pare misle da imaju sve, kako se kaze, "nicija nije do zore gorila"! I jest istina, iskoristavaju bijedu, bijeda je kod njih 5 puta veca bijeda nego nasa bijeda! Niko nema nista protiv pravih vjernika muslimana, i säm sam musliman. Po meni je musliman pravi onaj ko se moli dragom Allahu dz.s iskreno, iz duse, a ne onaj ko tespiha od jutra do mraka a ovamo, kad dodju kod nas, kod nasih cura na masazu, pitaju posto je happy and itd itd Musliman pravi je onaj ko pomaze drugim ljudima, zlo ne misli, posteno placa radnika itd itd Onaj ko obavlja namaze u toplini svog doma, a niko ga ne vidi, a on ih obavio. Drug itd itd itd Da Bogdom, svoje prakticiramo iskreno, od srca a tudje postujemo, kako dolikuje pravom vijerniku, naravno i dr vjere, konfesije isto tako da rade, zivot bi mnogima bio puno laksi, na kraj krajeva, ljepsi. Pozdrav za sve bosance u USA.
pitaristok
ta ce saudijci,mi bi ovo bolje...hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.