Šampion brutalno o debelim osobama: "Bolesni su i na njima nema ništa lijepo"
(AP Photo/John Locher)

Poznat je po kontroverznim stavovima

Šampion brutalno o debelim osobama: "Bolesni su i na njima nema ništa lijepo"

Midhat Šljivak

Novi šampion srednje kategorije UFC-a Sean Strickland nazvao je debele ljude bolesnim i govori kako u njima nema ništa lijepo.

Sean Strickland šokirao je svijet pobjedom nad Israelom Adesanyom i osvjanjem titule UFC prvaka srednje kategorije. Kontroverzni borac poznat je po brojnim izjavama koje savremeni svijet nikako ne prihvata, a sada je vrijeme posvetio ljudima s prekomjernom težinom.

Tarzan ima izuzetno žestoke poglede na društvo, a o debeljuškastim ljudima je bio posebno žestok.

"Dva su tipa debelih ljudi. Prvi su one koje mrzim, a drugi oni koji mi se dopadaju", rekao je Strickland i dodaje:

"Ovi prvi stalno govore 'Jasam debeo i prelijep'. Takve mrzim. Ovi drugi su: 'Tako sam debeo i ne pazim na sebe. Baš me briga jer niko ne želi spavati sa mnom'. Takve volim jer me nasmijavaju."

Oglasi

"Dosta je laži u društvu o debelim ljudima. Kada mi neki debeli kaže da eje debao, da voli da jede, da ne može masturbirati i da ne može vidjeti vlastiti penis od stomaka, njih volim jer znaju šta je njihov problem. Ja ću ih prvi pozvati u dvoranu da treniraju i da im pomognem."

"Korporacije i vlade tjeraju sve da budu politički korektni, a svi u stvarnosti misle: 'Debela svinjo, volim što svaki dan ideš u McDonald's. Kupuj još više. Nisi debeo i pustit ćemo te da dobiješ infarkt".

"Realnost je da si debeo, da si mentalno bolesna osoba. Imaš problem,ne možeš prestati da jedeš, nisi lijep i nisi nikom uzor. Kada čujem da neko debeo kaže da je lijep... Ne, nisi. Ružan si. Ne možeš vidjeti penis da ne podigneš stomak, imaš srčane probleme. To se mora hitno rješavati. Trenutno ih dižemo u nebesa, promovišu se plus size modeli."

"Da sam biznismen naravno da ne bih rekao da ne želim praviti odjeću za njih. Svi žele zaraditi na debelim ljudima", poručio je Sean Strickland.

Strickland je u MMA karijeri odradio 33 borbe i ima učinak od 28 pobjeda i pet poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije