Bokseri pravili nered, a zatim je security poludio i nastala je potpuna tišina
Foto - Screenshot

Nije mogao više da trpi

Bokseri pravili nered, a zatim je security poludio i nastala je potpuna tišina

Midhat Šljivak
Teme:

U vikendu koji je pred nama engleski grad Sheffield bit će domaći bokserske noći u kojoj će brojne poznate ličnosti iz Velike Britanije ukrstiti rukavice.

Tako će se u ringu naći muzičari, YouTuberi, influenceri, a glavna borba večeri je duel YouTubera Jaya Swinglera i Cherdleysa.

Na ovom događaju trebao se održati i boks meč između Toma Zanettija i Jaydena Kinga. Međutim, King se povukao dva sata nakon press konferencije koja se održala jučer.

A na njoj je bilo veoma interesantno. Umalo je došlo do fizičkog obračuna između Zanettija i Kinga, a zatim se desilo nešto posve neočekivano.

Security se pojavio na sceni kako bi zaustavio sve što se dešava. Odlučio je zagalamiti na fanove i na borce i bio je vrlo ozbiljan u svom žestokom izlaganju.

Poručio je da više neće trpiti za***ancije i da je svima bolje da se smire jer će inače biti prinuđen da koristi druge metode.

Zanetti to nije želio poslušati. On je ostao ratoboran, pa ga je osiguranje smirivalo u novom pokušaju napada na Kinga.

Ipak, od njihove borbe neće biti ništa. King se iznenađujuće povukao iz meča dva sata nakon ove press konferencije, a vremena za pronalazak zamjene nije bilo i Zanetti neće nastupiti.

Interesantno je da se povukao i prethodni Zanettijev protivnik Jack Bean zbog navodnih mentalnih problema koje ima.

Event u Sheffieldu će tako proći bez njegovog meča, ali to je svakako izazvalo mnogo manje pažnje od securityja koji je pokazao veliku petlju.

Oglasi