Šta Floyd Mayweather trenutno misli o McGregoru i Khabibu?
Mayweather je jednom imao priliku da se bori s McGregorom i tada je ostvario pobjedu, dok s Khabibom nije ulazio u ring

Ne može bez tog pitanja

Šta Floyd Mayweather trenutno misli o McGregoru i Khabibu?

Edmir Škorić

Američki bokser Floyd Mayweather Jr. sprema se za rekreacijski meč, ali susreo se s pitanjima o Conoru McGregoru i Khabibu Nurmagomedovu.

S Khabibom Floyd još nije ulazio u ring, dok je ranije imao priliku da pobijedi McGregora, a mnogi bi voljeli da se iduće godine ponovo bori sa Ircem ili pak da zakaže meč s nezgodnim Dagestancem.

“Ja sam najpoznatije lice borilačkog sporta i to je neupitno. Bez obzira je li u pitanju boks ili MMA, ja sam glavno lice svega. Nisam zabrinut oko tih tipova. Conor McGregor je tip koji već zna što bi mu se dogodilo. Khabib puno priča, a ako uistinu želi odraditi to, riješiti ću i njega”, rekao je Floyd, pa je dodao:

“Ukoliko se dogodi – dogodi. Ukoliko ne, ja sam i dalje tip koji živi sjajan život.”

Govorio je o meču protiv Tensina Nasukawe, gdje jednostavno neće biti ni sudija.

“”To je amaterski meč, ali zapravo nije amaterski meč. Iako to službeno ne ide tamo, i amaterski mečevi idu u moj rezime. A ja ne želim nešto loše na njemu”, dodao je Floyd.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Treba ga neko roknuti vise, da procitam jos samo jedan clanak o tom idiotu.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi